Simpele pagina

Gebruikersgids

Hoe registreer ik mij?

Selecteer 'aanmelden' in het hoofdmenu. Van daaruit keurt een moderator je account goed en heb je toegang tot meer inhoud en bronnen op het platform, en kun je deelnemen aan discussies en groepen. 

 

Is dit platform gratis te gebruiken?

Ja, er zijn geen kosten verbonden aan toegang tot dit platform. Het enige wat we vragen is dat je ook je kennis en ervaringen deelt met de community.

 

Hoe plaats ik berichten op het platform?

Het mooie van dit platform is dat het ons in staat stelt om gesprekken te voeren, bronnen te delen en discussies te voeren, allemaal op één plek. Er zijn verschillende soorten inhoud die u kunt posten, zoals hieronder wordt beschreven. Om een ​​stukje inhoud bij te dragen, selecteer je het '+' - symbool in het hoofdmenu. Om privéberichten te openen of te verzenden, klik je op de envelop.

Er zijn verschillende manieren waarop je inhoud op het platform kunt delen:

Berichten: Wil je een bericht sturen? dat kun je doen via verschillende manieren: korte berichten naar de community op de hoofdstream, naar een andere gebruiker op hun profiel of naar een groep

Opmerkingen: Wil je reageren op berichten? je kunt reageren op berichten, onderwerpen, evenementen, boekpagina's en basispagina's. Voor onderwerpen en evenementen kunnen gebruikers reageren met opmerkingen en zelfs documenten zoals bijvoorbeeld een powerpoint ppt , Word en pdf als bijlage bij hun opmerkingen voegen.

Privéberichten: Wil je en privébericht sturen? je kunt ervoor kiezen om je gesprekken privé te houden in plaats van in openbare ruimtes zoals groepen, discussies of berichten. Dit kun je doen via het envelopje rechtsboven in de menubalk.  

Onderwerpen: Wil je een discussie starten? Onderwerp is een type inhoud op het platform waarmee gebruikers informatie kunnen delen of discussies kunnen organiseren. Een onderwerp kan een nieuwsbericht, blog, document, bron of discussie zijn. 

Elk onderwerp is getagd met een onderwerptype om duidelijk te maken waar dit onderwerp over gaat. Onderwerpen kunnen in een groep of buiten een groep worden geplaatst. Als u het buiten een groep maakt, is het ook zichtbaar voor een extern publiek. Bij het plaatsen in een groep is het zichtbaar voor die leden. 

Discussies: Met het inhoudstype 'Discussie' kun je een moderator en een start- en einddatum toevoegen.

 

Is dit platform mobielvriendelijk?

Dit platform is mobielvriendelijk. Wanneer je via mobiel toegang heeft, ontvang je een prompt om het platform op je apparaat op te slaan, zodat het op je startscherm verschijnt, net als je andere apps. Mobiele meldingen kunnen ook worden ingeschakeld op Android. Mogelijk hebben we in de toekomst een native app.

 

Hoe beheer ik mijn meldingen?

Je kunt eenvoudig beheren voor welke inhoud je meldingen ontvangt. Om deze instellingen te wijzigen, klik je rechtsboven op je profielafbeelding en selecteer je 'instellingen'. Je kunt dan in- en uitschakelen wanneer je meldingen ontvangt. 

 

Wat moet ik doen als ik iets zie dat volgens mij in strijd is met de gemeenschapsnormen?

Het platform heeft ingebouwde functies om ongepaste inhoud te melden. Rapporteer het bericht zodat de platformmoderator op het probleem kan reageren. We zullen ook het platform in de gaten houden om eventuele problemen op te lossen, maar we stellen je hulp op dit gebied zeer op prijs!

Als communitylid kun je alle inhoud die je beledigend vindt, markeren door:

  • Het selecteren van de inhoud die je wilt melden;
  • Een rapport selecteren uit het vervolgkeuzemenu in de hoek;
  • Kies een reden waarom deze inhoud een overtreding is en, indien gevraagd, een toelichting.

Stuur ons een e-mail op info@noordoostbrabantwerkt.nl als je je bezorgdheid wilt bespreken. 

 

Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen of problemen heb?

Als je vragen hebt over het platform, neem dan contact met ons op via info@noordoostbrabantwerkt.nl